News

Printer venlig version

Ny "Email" knap

Printer venlig versionDe fleste sider i Gruppeweb har fået en "Email" knap (når man er logget ind som leder). Knappen linker til DDS Email, hvor den eller de afdelinger, som siden er markeret med, vil være forvalgt som modtagere - og titel og tekst er udfyldt med indholdet. Det er en nem måde at sende mails om f.eks. nyheder og ture. Bemærk dog, at DDS Email skal være aktiveret af en medlemsansvarlig i gruppen, før den kan bruges af almindelige ledere. (Se dds.dk/email).

Fra #1923: Ny "Email" knap